Kásler: csúsztatás, hogy ki kellett üríteni ágyakat

Közzétéve ekkor: 2020 május 20. 11:05

A miniszter a hazaküldött betegekért orvosokait teszi felelőssé, csúsztatásnak nevezi, hogy ki kellett üríteni ágyakat.

“Ilyen utasítás soha nem hangzott el. A kezelés és az intenzív ellátás bővítésének a feltételeit kellett biztosítaniuk.

A hazaküldött betegekért az orvosokait teszi felelőssé.

“Az viszont, hogy kit küld haza és kit nem az orvos, kizárólag a saját szakmai és emberi felelőssége akár van járvány, akár nincs. Nem a minisztérium döntött a betegek kezeléséről, hanem a szakmai kollégium, amelynek 62 tagozata van, mert ennyi orvosi szakmát tartunk nyilván. E grémiumok dolgozták ki azokat az ajánlásokat, amelyek alapján el tudta dönteni az orvostársadalom, melyik betegség kezelését lehet átmenetileg elhalasztani, és melyikét nem.

A miniszter szerint az általa elküldött kórházigazgatók olyan hibákat követtek el, hogy neki mérlegelési lehetősége sem volt.

Kásler okoskodásnak nevezi a kritikákat, hisztériának a maszkok és a lélegeztetőgépek állítólagos hiányát és azt mondja, politikai alapon támadja az ellenzék. 

“Nekem az a meggyőződésem, hogy a magyar emberek döntő többsége elégedett a kormány, azon belül pedig az egészségügy járványügyi intézkedéseivel és kezelésével.

Tovább a 24.hu-ra


Megosztás

3 hozzászólás

 • városlakó says:

  Ilyen a kormány joviális, nagy tiszteletnek örvendö,(…?) megrendítően nyilatkozó, de cselekedeteiben tehetetlen: talpig “úriembere”.
  Persze nem emlékszem már, hogy ki jelölte (és miért ?) erre a posztra, de bizonyosan a”nagy főnöknek” jó oka volt rá. De azt hiszem,
  Ő a mi szemünkben egy jellemtelen, hazudós professzor, egy nagy nagy: 0 – (azaz zéró) ! /Miniszter? – vicc ez az ember = szégyen!/

 • Hypokrates says:

  Micsoda ordenáré hazudozást folytat ez az ember. Hiába akarod másra fogni disznókám te vagy a felelős mint az ő felettesük. és kérem hagyja abba a hazudozás mer nem az oviba vagyunk. maga egy ordenáré disznóságot követett el a betegtársadalom ellen és összehordhat bármit ez már magára kozmált. Mindezt azért mer hobbi történészként odalöktek 500 millió forintot magyarságkutatásra , mit tud felmutatni jellemtelen hazug népirtó

 • Nyugdíjas!!!!!!!!! says:

  Mondja meg valaki hol lakik az a rengeteg e
  mber,aki ezzel mehg van elégedve????

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .



Hirdetés