Karafiáth: Magának van dugulása, Kásler miniszter úr

Közzétéve ekkor: 2019 november 30. 20:12

Meg csőtörése is.

Azt mondja Kásler emberi miniszter a Ház népjóléti bizottsága előtt, hogy minden rendben a magyar egészségüggyel, ami meg nincs rendben, azért a betegek és a kórházi látogatók a felelősek.

  • a betegekkel az a baj, hogy nem mennek időben orvoshoz, valamint ellógják a szűrővizsgálatokat

  • a látogatókkal meg az a baj, hogy behordják a sok mocskot a kutyaszaros cipőjükkel a kórtermekbe.

Precíz diagnózis, melyhez azt is hozzátette Kásler: nem tapasztalja, hogy „égne a ház”, legfeljebb „csőtörésről” vagy „dugulásokról” lehet szó.

Ezek a betegek meg az a sok szakadt hozzátartozó nyilván arra is képtelen, hogy rendesen kezet mosson, vessen hát magára mindenki, aki elhullik a gyógyulásban. Addig is Kásler meg a minisztériuma meg a kormány mossa kezét: nincs is, kérem, állami felelősség!

Tovább a 24.hu-ra

 


Megosztás

2 hozzászólás

  • Magda says:

    ezt nem ő mondta ha em a suttogó propaganda része hogy ilyeneket írjanak a kép alá. Ő egy úriember ilyet soha nem mondott vagy mondana

  • 2005 says:

    valakinek korábban lett volna dugulása akkor most nem lenne, és nem mondana ilyen hülyeséget. A személyzet repkedve jár be a korházba? Nekik is kutyaszaros lehet a cipöje … stb.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Hirdetés