Ilyen még nem volt: Nem jött meg a nyugdíj

Közzétéve ekkor: 2019 január 11. 11:29

A mai napon hiába várták nagyon sokan, nem érkeztek meg a nyugdíjak, pedig azoknak utalással minden hónap 12-én  meg kell érkezniük a számlákra. Ha a 12-e hétvégére esik, akkor már a megelőző munkanapon. Azaz ma, 11-én pénteken.

De nem érkeztek meg! Holott máskor már reggel negyed nyolc körül az érintettek kapják a banki sms-t, hogy megjött a pénzük. De ma nem jött ilyen üzenetük, sem nekik, sem házastársaiknak. Több banknál is ugyanez volt a tapasztalat.

A pénz helyett az OTP oldalán a következő tájékoztatás jelent meg:

Utoljára 40 napja kapták meg a pénzüket az idősek (a karácsony miatt előrehozták az utalást), Mintegy 1 millióan érintettek.

Sokak ezt tragédiaként élik meg, hiszen számukra létfontosságú lenne a nyugdíjuk megérkezése. Rengetegen fűztek véleményt a történtekhez, hozzánk is több olvasói levél érkezett. Ezek közül adunk közre kommentálás nélkül kettőt.

FELHÍVÁS MINDEN NYUGDÍJASNAK, AKIK NEM KAPTÁK MA MEG A NYUGDÍJUKAT!

KEDVES NYUGDÍJAS TÁRSAIM!

TI SEM TUDTOK BEVÁSÁROLNI HÉTVÉGÉRE? TI SEM TUDJÁTOK KIVÁLTANI A GYÓGYSZEREITEKET?   

10 ÓRA! AKI BUDAPESTI ÉS MENNI TUD, ANNAK JAVASLOM , SÉTÁLJON FEL A VÁRBA A MINISZTERELNÖKSÉG MENZÁJÁRA,  ÉS INGYEN KÉRJEN MÁRA ÉS A HÉTVÉGÉRE ÉTELT! AKI VIDÉKI, AZOK RENDELJÉK MEG SÜRGŐSSÉGGEL HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL  A MELEG ÉTELT. JÓ NEKÜNK A 300 FORINTOS CSÜLKÖS BABLEVES IS EGY KIS TÉSZTÁVA, DE HA MÉG KAPNÁNK HOZZÁ KAMATKÉNT DESSZERTET, AKKOR SEM FELEJTENÉNEK EL EZT A MOCSKOT.

A GYÓGYSZERTÁRAKNAK JAVASLOM, ADJÁK KI HITELBE A  GYÓGYSZEREINKET! MAJD A FELHŐ MEGJEGYZI, KI TARTOZIK, A KAMATOT MEG MAJD FIZESSE A KORMÁNY!

MÉLYEN MEGALÁZÓ ÉS SZÉGYEN, HOGY A DÜBÖRGŐ GAZDASÁGBAN NEM TUDJÁK IDŐRE ÁTUTALTATNI AZON SZÁZEZREKNEK A NYUGDÍJÁT, AKIK BANKSZÁMLÁRA KÉRTÉK.

NE FÉLJEN SENKI! EZ A RENDSZER NEM ÉLHET MÁR SOKÁIG! MOST VÁROM CSAK EL, HOGY A PÁRTOK ÉS A SZAKSZERVEZETEK MELLÉNK, IDŐSEK MELLÉ IS KIÁLLJANAK!   

REMÉLEM, AZOK SEM FOGNAK ENNI AZ ELKÖVETKEZŐ NAPOKBAN, AKIKNEK MINDEZT KÖSZÖNHETJÜK! MERT ILYEN MÉG NEM FORDULT ELŐ EBBEN AZ ORSZÁGBAN!

EZ MAGYARORSZÁG 2019. JANUÁR 11-ÉN                               

ROSTA ÁGNES

AZT A BÜDÖS ….

Állnak az emberek az áruház bejáratánál. Idősek, akik vásárolni és végre enni is szeretnének már valami frisset. Fiatalok, akik még hisznek a csodában, de lám,

CSALÓDNIUK KELL!

Egy táblácska hirdeti!

FIGYELEM! FIGYELEM! A Magyar Államkincstár a mára esedékes NYUGDÍJAKAT, egyéb BÉREKET, JÁRULÉKOKAT TECHNIKAI OKOK MIATT MÉG NEM UTALTA ÁT!

A hisztéria elkerülése érdekében kérjük KEDVES ÜGYFELEINKET,  hogy az automatákból csak HOLNAP, vagy HÉTFŐN kíséreljenek meg pénzt felvenni!

Valaki a tömegből megjegyzi: KUSZA SZEM és ORBÁN VIKTOR elcsaklizták a pénzünket! Most már van nekünk is  SIRATÓFALUNK!

HAJRÁ FIDESZ!

Villás Lajos

Szemtől szembe


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Hirdetés