Hisztérikusan nyilatkozott Kövér az ellenzékről,

Közzétéve ekkor: 2019 február 11. 11:00

Gyurcsányt nemzetárulózta a TV-ben (+videó)

Bayer Zsoltnak panaszkodott.

A házelnök az ECHO TV-ig szaladt, hogy elsírja a bánatát Bayer Zsoltnak. Kövér azt mondta, az ellenzék figyelmen kívül hagyja a demokrácia erkölcsi alapjait, már a civilizációt akarja lebontani. A túlóratörvény elfogadásakor kitört parlamenti botrányban a tiltakozó képviselőket minimum pénzmegvonással akarja sújtani.

Bayer felvetette a műsorban, hogy minden bizonnyal nemzetközi fórumokon fognak jogorvoslatot keresni, Kövér erre azzal replikázott, hogy inkább próbáljanak ember módjára viselkedni parlamentben.

Egy kis nosztalgia is belefért a házelnöknek, példaként azt hozta fel, hogy ők akkor is csak kivonultak, amikor – mint fogalmazott – a nemzetáruló, gonosztevő Gyurcsány Ferenc szót kapott a parlamentben.

Kövér egyébként az Orbán évértékelőjében elhangzottakat is felmondta, mint egy jól nevelt kisiskolás, a baloldalt összemosta a kommunistákkal, míg a Jobbikot a nyilasokkal emlegette egy szinten: “a kommunista és zsidó származású Rákosi Mátyás is szívélyesen beengedte a kommunista pártba azokat a nyilasokat, akik a világháború éveiben zsidókat lőttek a Dunába.”

nyugatifeny.hu


Megosztás

1 hozzászólás

 • félő józsef says:

  30

  az úr/bár nekem ő nem úr,de a nyivánosság e megszólítást igényli/ harminc éve gyűlölködik,gyalázkodik/vannak persze ilyen emberek/s benne a tolarencia szikrája sincs meg.2019-ben rákosiról,komunistává lett kis nyilasokról beszélni nevetséges.de ha lehet akkor beszéljünk az 1914-es világháborút kirobbantó konzervatív kormányró/tegnap volt a háborút lezáró párizsi béke szerződés 72. évfordulója,ahol nem mint vesztest,hanem mint a szörnyű világégést kirobbantó államot büntettek meg bennünket/,beszéljünk a megölt 600 000 honfitársunkról.őket megint a “nép nemzeti hatalom juttatta e szörnyű sorsra.én korom miatt még emlékszem,hogy falunk egyetlen zsidó családját el hurcolták s népnemzeti keresztény magyar másnp kifosztotta a kastélyukat/tessékelolvasni borbély sz.nincstelenek c.regényét ,ugyaz történt az ő falujábamis.s arra is emlékszem, hogy aszojet hadsereg átvonult e területen és senkit nem erőszakoltak meg,senkit nem vittek málenkij robotra.nem lehetne gyűlölködés nélkül,a másik oldal gyalázása nélkül élni.borzalom ami most van. el kell,hogy meséljem: a könyvtár /ahová naponta járok/ olvasó termében éppen csak nem köpik le azt aki ÉST. népszavát olvas.kérdem,kövér és társai gyűlölet beszédei meddig rombolják a normális emberi kapcsolatokat.ja még egyet-nem vagyok rákosi híve ,de megjegyzem nálunk az 50-es évek elején bontották le a viskó szrű házakat,majd a 80-as évekre megszépült a falujelenleg pedig egy halódó település lett./
  hát csak ennyit az “úr” nyilatkozatához./ a gépem néha megbolondul,ezért van benne a sok hiba/ em

  nl

  e

  g
  .

  ,:50-esé a 80-as év
  vek elején tűntek el a viskó szerű házak, a félig föld alatt épült házak,majd

  n

  ú

  m

  .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Hirdetés