Félidőben élen a focisták és a kézisek is

Közzétéve ekkor: 2021 február 15. 11:33

Pásztor

Bár mindkét csapatnak van elmaradt, később lejátszandó mérkőzése, félidejéhez ért úgy a megyei I. osztályú labdarúgó, mint az NB II-es kézilabda bajnokság. Méghozzá úgy, hogy mindkét gárda veretlenül listavezető! A focistáknak még a bajnokság elején be-csúszott két döntet-len, de azóta min-den mérkőzésésüket megnyerték, a kézi-sek pedig az eddigi tizenegy meccsük mindegyikén dia-dalmaskodtak.

A góllövő listán mindkét együttesből két-két játékos található az első három között, a labdarúgóknál Gusztafik Péter és Buru Zoltán, a kézilabdásoknál pedig Holló Alex és Csanádi Valter. Eddigi folyamatos telje-sítményüket tekintve, bízni lehet benne, hogy jó szokásukat továbbra is megtartják, és csapatuk húzóemberei lesznek.

Az első félidei produktumból kiindulva,  akár a bajnokság megnyerése s ezzel a magasabb osztályba kerülés sem kizárható, hogy erre van-e szándék, lesz-e megfelelő anyagi keret, más kérdés. Csak így tovább, a sajnálatos az, hogy ebből a sikerszériából a szurkolók a pandémia miatt kimaradnak.

Szemtől Szembe


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés