Egy csoport fiatal úgy beszólt Kocsis Máténak, hogy még most is pislog

Közzétéve ekkor: 2020 május 27. 17:58

Jabronka Richárd

Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt

Tegnap Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője beszólt Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció elnökének. Kocsis azt üzente a fiataloknak, hogy:

vigyázzanak nagyon Gyurcsány Ferenccel.

A fiatalok most visszaüzentek, és arra kérték a DK elnökét, hogy osszam meg a válaszukat. Gyurcsány eleget téve a kérdésüknek a Facebook-oldalán osztotta meg az üzenetet, amely így szól:

Kedves Kocsis Máté!

Mi, fiatalok idén leszünk huszonegynéhány évesek. Egy ideje már követjük a politika világát, és nem tetszik, amit látunk. Ugyanis mi tudjuk, ki az igazi Orbán Viktor.

2020-ban ő a miniszterelnök. De mivel itt van az okostelefon a kezünkben, nap mint nap látjuk, hogy ez a hataloméhes, korrupt ember hogyan teszi tönkre a hazánkat. Ezt soha nem fogjuk neki elfelejteni.

Ugyanez a fazon harminc éve a demokráciáról, európai értékekről, jogállamiságról papolt mindenütt. Mára azonban bebizonyosodott: ez mind csupán hazugság volt.

Orbán propagandája ott virít minden óriásplakáton és tévéképernyőn. Tetszeleg, szépeket mond a népnek. Emberek ezreit vezeti meg ezzel, holott csak a szavazatuk kell neki.

Ugyanolyan simlis alak, mint amilyen mindig is volt – de minket nem tud átverni!

A fiatalok képeket is küldtek Kocsisnak címezve:

Tegnap Kocsis Máte üzent a fiataloknak, hogy vigyázzanak nagyon velem. Ők most visszaüzentek, kértek, hogy osszam meg.
Íme:

📲Üzenet Kocsis Máténak, a fiataloktól

                              ...Továbbiak

Ti is vigyázzatok magatokra! A fiatalokat már nem tudjátok kilóra megvenni az üres lózungjaitokkal, a populista ígéreteitekkel! Mi a saját szemünknek hiszünk!

ELLENSZÉL

 


Megosztás

8 hozzászólás

 • kati says:

  A mai fiatalok okosak hajrá tiétek a jövö tegyetek érte ne hagyjátok magatokat megvezetni!

 • Bebi says:

  Ez a valosag ezt el kell fogadniuk, es mielőbb szépen lemondaniuk!!!!!

 • Cony says:

  Fiatalok! Olvassàtok el Gene Sharp Diktatúràból Demokrácia könyvét ès cselekedjetek okosan. Magyarországon minden diktatúra elbukott, ezt se engedjétek sokáig. A ti jövőtök a tét.

 • Zsolt says:

  Hej orbán

 • Anna Lipták says:

  hova lett a hozzá szőlásom??

 • Anna Lipták says:

  Ne féljetek OKOS FIATALOK—ne keveredjetek a korpa közé mert fel falnak a “”disznók”” EGYRE VIGYÁZZATOK__SOHA NE EGYEDŰL “” HARCOLJATOK”” CSAPATBAN!!__CSAK IGY LESZ HATÁSA VÉLEMÉNYETEKNEK!! –ÖSSZETARTÁS__NE ENGEDJÉTEK A JÖVŐTÖKET KI FOSZTANI!! GRATULÁLOK NEKTEK OKOS BÁTOR EURÓPAI FIATALOK VAGYTOK!!

 • Csiki Ist an csiki@rikoh.de says:

  Gyurcsany meg mondta az igazat azÖszödi beszeden hogy az orszag bajban volt es ez nem mehet igy tovab es jött a gazdasagi vilag valsag Orbanek csak kiraboljak az orszagot de Europa oda figyel

 • Ancsa says:

  Hajrá fiatalok ne hadjátok magatokat. Itt a ti jövőtök forog kockán.
  Valóban figyeljetek oda ki nek szavazatok bizalmat. Menjetek szavazni,
  Segítsetek nagyszülőknek, szülőknek a tisztán látásban és a ti jövőtök, gyerekeitek, unokáitoknak is legyen még élhető Magyarország. Legyen elérhető egészségügy, ami mindenkiért van. Normális oktatás. Mindenkinek ne csak a milliomosok kiváltsága legyen.
  Hajrá fiatalok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés