Egészen hihetetlen ügyekbe keveredtek magyar polgármesterek

Közzétéve ekkor: 2019 szeptember 11. 13:18

“Te szemét pesti köcsög, mit osztod itt az észt ezeknek a buta parasztoknak?

– tette fel az alighanem költőinek szánt kérdést a Nógrád megyei Tolmács polgármestere, Hajnis Ferenc haragosának, majd később le is fejelte őt, amitől a férfi orrcsonttörést és agyrázkódást szenvedett. 

“Ennyi hülye vén kurvát

– mondta a bekapcsolva hagyott mikrofonba Szolnok fideszes polgármestere, Szalay Ferenc, miután meghallgatta a parkolóépítés ellen tiltakozó lakók képviselőjét egy 2016-os testületi ülésen.

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy valóban megérett az idő az önkormányzati választásokra. 

Istenmezeje  polgármestere, Nagy Péter például eléggé elkeseredetten nyilatkozott erről a Kékes Online-nak az országgyűlési választások előtt.

“A politikusokat csak a pénz és a hatalom érdekli. Most az ikszért kinyalják a seggünket, de utána leszarnak minket, mert mi, emberek nem számítunk. Addig dolgoztatnak minket, míg megdöglünk. Mindent 46-szor ellopnak, mi mindenképpen veszítünk. Itt csak kiválasztott, polihisztorok és strómanok érvényesülhetnek. Mi beikszeljük őket, ők meg kiikszelnek minket. Jelenleg nincs olyan párt, akire szívesen rábíznám az ország vezetését. Itt minden arról szól, hogy ki a legnagyobb geci, undorító, amit művelnek, olyan, mint egy rossz pornó. Szegény Magyarország! 600 éve szívunk. Vasárnap mindenki szavazzon a józan esze szerint! Mi itt, Istenmezején, a halál fasza után egy méterrel nem számítunk, és ez a vidék legnagyobb részére igaz.

Tovább a 24.hu-ra


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Hirdetés