Boldog István: „Elfogni, kasztrálni és kitiltani”

Közzétéve ekkor: 2018 szeptember 9. 15:41

Ahogy azt nemrég mi is megírtuk, szexuális kényszerítés miatt keres a rendőrség egy afgán menekültet. Kattoghatnak a fogaskerekek a Fidesz kommunikációs agyközpontjában, hogyan lehetne a legjobban kihasználni ezt a bűnügyet. Az első erős javaslat Boldog István fideszes és kereszténydemokrata képviselőtől érkezett:

„Elfogni, kasztrálni és kitiltani azonnal!”

Sajnos azt nem fejtette ki, hogy kinek címzi a felhívást:

 • a jogalkotókat buzdítja, hogy a kasztrálást vezessék be a magyar jogrendbe,

 • vagy az egyszerű magyar embereket bátorítja önbíráskodásra. 

!!444!!!


Megosztás

3 hozzászólás

 • Biró Tamás says:

  Az erő politikája mindig jót tesz.Kivéve,ha egy erősebb emberrel szemben kell fellépni.Akkor azonban kellemetlen meglepetés fog érni.És erősebb ember előbb-utóbb akad.

 • Sebők Emília says:

  Csak két tisztázási célú megjegyzés:
  – Boldog István a magyar törvényhozás országgyűlési képviselője (nem az én szavazatom jóvoltából és nem a törökszentmiklósi szavazók többsége akaratából!), ezért mint ilyen elvárható lenne tőle, hogy az érvényes jogszabályoknak megfelelő kijelentéseket tegyen! Kíváncsian várom a tájékoztatását, melyik hatályos törvényünk tartalmazza a kasztrálást mint büntetési módozatot!
  – Majd pedig, ha tájékoztat bennünket erről a törvényi helyről, figyelmébe ajánlom, hogy a leghivatalosabb statisztikák szerint 2017-ben csak ebben a megyében (!) volt 15 szexuális erőszak, 12 szexuális kényszerítés és 4 szexuális visszaélés. Ezekben az esetekben miért nem kiáltotta hangoskodva, hogy: „Elfogni, kasztrálni és kitiltani”?!

  • Szekeres Barnabás says:

   Boldog úr talán ezzel a felböffenéssel próbál még pár szimpatizánst leigazolni az örök elégedetlenkedő és hőbörgő szélső bal-jobb táborából? Szüksége is van rá, mert alig több mint fél év az EP választásokig! Gondolom már szóltak fentről, hogy ideje volna aktivizálnia körzetét és valami életet vinni lankadó népszerűségébe. Politika… az is az igénytelen, gagyi kivitelben.

   Más:
   Egy ilyen erőszakos bűncselekményből egy is bőven sok, megengedhetetlen, elfogadhatatlan! De… Az izgatás, az uszítás, az önbíráskodásra, lincselésre való felbujtás éppúgy büntetőjogi kategória!!!

   Tisztelt Boldog Úr! Ez a közösség sokkal több bölcsességet és felelősebb viselkedést vár el öntől! És ne jöjjön azzal, hogy fel van háborodva, mert ez nem mentség!!!

   Van igazságszolgáltatásunk, törvényhozásunk, végrehajtó hatalmunk már több, mint ezer éve! Fizetjük, fenntartjuk, minden hibájával együtt azt kell mondjam, működik! Nincs tehát szükség semmiféle bekiabálásra, hangulatkeltésre, uszításra meg pláne!

   És végül egy baráti jó tanács:
   Véleményem szerint az ilyen és ehhez hasonló “akcióival” nem hogy nem használ, hanem annyit árt pártjának és önnön megítélésének, amennyit egy egész csapat állig felfegyverzett iszlám fanatikus sem tudna… De Ön tudja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Hirdetés