Bayer Zsolt szerint anarchista faszok azok a lengyelek, akik Orbán Viktor ellen tüntetnek

Közzétéve ekkor: 2022 július 1. 9:47

P. L.

A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa a lengyel-magyar barátság és az általánosítás elutasítása jegyében mocskolta kollektíven azokat, akik tüntetnek vezetője, Orbán Viktor ellen.

Ismét megörvendeztette az istenadta népet magvas gondolataival Bayer Zsolt feketeöves mocskolódó publicista. A szerző egy minapi, Orbán Viktor elleni varsói tüntetést kommentált a blogján, amikor is a magyar nagykövetség előtt demonstrálók az ellen tiltakoztak, hogy Magyarország mentességét kapott az oroszok elleni olajembargó alól. Ilyesmi egyébként nem először történt – amint arról lapunk is beszámolt -, június elején már tartottak egy hasonló tüntetést.

A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa először meglepő szofisztikáltsággal indított: „Amikor ezeket a híreket olvassuk, hajlamosak vagyunk úgy általában csúnyákat gondolni a lengyelekről. Ne tegyük. Népeink ezeréves barátsága megérdemli, hogy felülemelkedjünk ezen” – írta.

Aztán begyújtotta a rakétákat: előbb közölte, miképp a lengyel Donald Tusk sem azonos a lengyelekkel, csak az ottani Gyurcsány (a lengyel ellenzéki vezető lengyelségét idézőjelbe is rakta, mintha ő valójában nem is lenne igazán az),

„úgy ezek a képességtelen, ostoba, hisztérikus, anarchista f***ok, akik mostanában odajárnak a követségünk elé, szintén nem azonosak a lengyelekkel. Ezek csak az ottani Fekete-Győrök”

– fogalmazott a lovagkeresztes publicista.

Hozzátette, „szánni kell őket és megvetni, továbbá leszarni. Ez a helyes hozzáállás”.

A Fidesz verbális verőlegénye azt nem idézte föl bejegyzésében, hogy nem csak a lengyel ellenzékkel van mélyponton az Orbán-kormány miatt Magyarország kapcsolata: hónapok óta téma, hogy a Morawiecki-kormány is élesen szembefordult a fideszes vezetéssel oroszbarát politikája miatt.

 
 
 
 


Megosztás

5 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés