A volt országos főrabbi Orbánnak: Csak egyetlen faj él e földön,

Közzétéve ekkor: 2022 július 25. 8:59

a Homo Sapiens Sapiens

Bakró-Nagy Ferenc

Frölich Róbert, volt országos főrabbi is reagált Orbán Viktor tusványosi beszédében tett kijelentésére. Orbán az előadásában azt mondta:

„Van az a világ, ahol az európai népek összekeverednek az Európán kívül érkezőkkel. Na, az kevert fajú világ. (…) a Kárpát-medencében mi nem vagyunk kevert fajúak, hanem egész egyszerűen a saját európai otthonában élő népeknek vagyunk a keveréke. (…) Egymással hajlandóak vagyunk keveredni, de nem akarunk kevert fajúvá válni”.

Frölich Vasárnap Facebook-oldalán azt írta:

„Valamiért József Attila, Radnóti Miklós, Szerb Antal, Gelléri Andor Endre, Rejtő Jenő és még sok más ismert és ismeretlen név és arc lebeg előttem. Ők (bár József Attila nem, ő csupán józan gondolkodása miatt került e listára) a fajokról vallott hagymázas elméleteknek estek áldozatul.

Apropos faj.

Sokféle faj népesíti be a bolygónkat. Két lábon, dolgozva, beszélve, és néha gondolkodva azonban csak egyetlen faj él e földön: a Homo Sapiens Sapiens. Ez a faj egy és oszthatatlan.

Ajánlom szíves figyelembe a fentieket.”


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés