A Dél-pesti kórház szerint Bencsik képviselő bujkálva jutott be,

Közzétéve ekkor: 2020 május 22. 8:17

és megtévesztette az embereket

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház  feljelentést tesz a Bencsik János független országgyűlési képviselő által közzétett videó ügyében – közölte az intézmény csütörtökön az MTI-vel.

Kifejtették: néhány napja a képviselő egy „igaztalan állításoktól hemzsegő videofelvételt tett közzé”, melyben egy – állítólagosan a kórház dolgozójával folytatott – beszélgetésben keltették a kórház rossz hírét, ingatták meg a betegek és hozzátartozók hitét és bizalmát abban, hogy az ellátásukat a dolgozók nem megfelelő és biztonságos körülmények között nyújtják.

Egyértelműen bizonyítják, hogy Bencsik János a kórház területére a járványügyi szabályokat és az általános látogatási tilalmat megszegve, a biztonsági és egészségügyi ellenőrzést tudatosan kikerülve,

“bujkálva jutott be, két további ember társaságában.

Kiemelték azt is, hogy a képviselő videójában, a közvéleményt megtévesztve, nem a dolgozóik által ténylegesen használt védőeszközöket, hanem más célra alkalmazott védőköpenyt mutatnak be és állítanak be úgy, mintha a járvány elleni védekezésben csak ezeket alkalmaznák. Ezt meghaladóan a sebészi maszkok, az FFP maszkok, továbbá a gumikesztyűk és a védőszemüvegek nem megfelelő minőségével és használatával kapcsolatosan tesznek valótlan, minden hozzáértést és szakmai alapot nélkülöző kijelentéseket – tették hozzá.

Tovább a 24.hu-ra


Megosztás

2 hozzászólás

  • Jani Király says:

    És ki teszi a feljelentést? Gondolom a fideszhez mindenben lojális korház igazgató. Mert ebben az illiberális gazemberségben csak az lehet igazgató bármilyen intézménynél, aki hű a rezsimhez!

  • KUKUBENKO says:

    ÁLLITJA A FIDESZES VEZETÉS

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés